Sale!

AuraMen Pomade (Sporty)

RM40.00 RM30.00

  • Helping your hair styling and grooming
  • Maintain your style all day
  • Retain moisture and softness of your hair
  • Helps prevent dry hair problem
  • Preventing dandruff and hair loss
  • Makes your hair appear more shiny all day

SHIPPING FEE :

Semenanjung Malaysia – RM6
Sabah & Sarawak – RM10

SKU: AM-POMADE-O Categories: ,

Product Description

Auramen Pomade. (Sporty)

Kebaikan auramen pomade ialah rambut akan bersinar serta kekal kemas sepanjang hari. Cara penggunaanya Melembabkan rambut kemudian calit sebanyak mana yang anda inginkan kemudian sikat mengikut keinginan anda.

AURAMEN POMADE
– Tiada keyakinan diri untuk keluar kerana rambut serabai? Dengan auramen Pomade keyakinan anda bertambah seperti seorang model yang jalan di pentas peragaan.
– Kekasih anda sering mengatakan tidak jika anda ajak keluar kerana rambut anda serabai? Kini tidak lagi akan berlaku jika anda menggunakan Auramen Pomade malah ramai wanita yang mengimpikan untuk keluar bersama anda.
– Dengan Auramen Pomade rambut anda akan berbau harum sepanjang hari.
– Susah untuk mencuci rambut?? Dengan Auramen Pomade perghhhh begitu mudahnya mencuci rambut,
– Vitamin B dan C hanya ada di auramen yang dapat mengatasi masalah rambut
– Kekal berterampilan dengan auramen pomade
– Tiga jenis Pomade keluaran auramen kini menjadi pilihan lelaki di Malaysia
– Rambut anda serabai? Auramen Pomade menjanjikan rambut anda kekal kemas sepanjang waktu.
– Malas nak pakai helmet kerana rambut anda akan terpenyek dan rosak? Tidak lagi menjadi masalah jika anda memakai Auramen Duo Pomade.
– Sudah bermacam jenama minyak rambut anda pakai namun satu pun yang tidak dapat memuaskan hati anda? Dengan Auramen Pomade anda akan berpuas hati 100%
– Tidak mampu untuk memberi jenama minyak rambut antarabangsa? Kini anda tidak perlu risau kerana Auramen Pomade setaraf jenama antarabangsa dengan harga yang sangat murah dan berbaloi.

AURAMEN POMADE
• Haa tu rambut ke penyapu? Serabut dan serabai je orang tengok. Orang pun malas nak tengok muka kita kalau rambut serabai dan serabut kan? Nak mengorat gadis rambut kena la kemas dan berkilat. Senang je pi cuba whatsapp number ni +6018-2303981 dan order POMADE AURAMEN. Confirm lepas beli dan pakai, orang akan sentiasa happy tgk muka kita. Hehe

• Nak rambut anda nampak sihat? Auramen pomade boleh menyihatkan rambut anda. Kenapa saya cakap macam ni? Sebab auramen pomade mempunyai Vitamin C dan Vitamin B untuk menyihatkan rambut kita supaya nampak kemas dan berkilat. Tak percaya pi try beli dulu.

#AuraWhite #AurawhiteBeauty #AuraWhiteHQ #Aurawhite2u #AuraMenSporty #AuramenPomade #AuraMenPomadeOriginal #AuraMen #Pomade

#readystokmalaysia #directhq #produkmalaysia #trustedsellermalaysia #trustedseller #onlineshoppingmalaysia #trustedshop #originalproduct #selamat #Halal #KKM

Additional Information

Ingredient

Petrolatum, Ianolin, Bee Wax, Microcrystalline Wax, Mineral Oil, Black Oxide & Fragrance

  • Sapukan pada rambut anda dan gayakan mengikut kemahuan anda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AuraMen Pomade (Sporty)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...


Read more testimonial here »