Free Delivery Order Over RM300 We Ship Worldwide Refer Friends & Get Credit Discount!

Submit Your Experience With AuraWhite!

Have been using our products for a while? Submit your feedback to us & get featured here! You might as well received SPECIAL COUPON to be redeem from us. Hurry up!


Email to : online@aurawhite2u.com




  • U all..saya telah berjaya menurunkan berat badan saya sebanyak 21 kg selepas menggunakan produk Aurawhite Breakfuzz...berat badan saya ketika dahulu 85kg..percaya atau tidak.. Alhamdulillah sekarang berat badan saya 64kg..
  • Testimoni dari akak saya sendiri, sebelum ni memang mengalami masalah jerawat + resdung dan kulit kusam. After consume almost 2 month Aurawhite alhamdulillah masalah jerawat dah bertambah ok.
  • Saya pengguna Auramen Skincare, saya amat berpuas hati dengan perubahan yang saya alami. Terima kasih Auramen
  • Salam hai sis,,,saya nak bagitau niey,,aw trial skinspa memang best memang power,,baru 5 hari saya pakai skin jadi gebu gitu. Tona kulit sekata pori juga mengecil..memang power la, thumbs up!
  • Thank you aurawhite for being my BFF for the last 3 years. Keep glowing as you growing!
  • Dalam banyak2 collagen drink yang saya cuba...Aurawhite collagen gold yang terbaik. Aurawhite Collagen ni bukan sahaja sedap tapi kesan cepat. Best of the best! Harga pun berpatutan!
  • Belum 1 bulan saya pakai hasil dia dah nampak. Saya selalu consume air masak 3 liter everyday. If consume colagen sekali pasti hasil dia lebih meletup. In Shaa Allah nanti saya nak order auramen juga
  • 2 minggu lepas guna kulit makin cerah & glowing. I really do love this so much! 2 weeks of perfection
  • I love AuraWhite. Dah masuk 3 botol, kulit makin halus. Alhamdulillah, badan makin susut. Maybe banyak minum air. TQ AuraWhite, tak menyesal keluar beratus...
  • Salam... Saja nak bagi tahu, sejak pakai AuraWhite Sparkle Diamond lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Badan pun makin cergas & aktif je. Memang the best la!
  • Sis, kulit I dah makin cerah. Cuma tinggal bekas jerawat je. Ini I pakai kamera biasa, tak ada efek apa-apa...
Senarai wakil jualan rasmi AuraWhite : Klik Sini »