Free Delivery Order Over RM300 We Ship Worldwide Refer Friends & Get Credit Discount!

Real Feedback from Real Customer!...

  • Salam hai sis,,,saya nak bagitau niey,,aw trial skinspa memang best memang power,,baru 5 hari saya pakai skin jadi gebu gitu. Tona kulit sekata pori juga mengecil..memang power la, thumbs up!
  • U all..saya telah berjaya menurunkan berat badan saya sebanyak 21 kg selepas menggunakan produk Aurawhite Breakfuzz...berat badan saya ketika dahulu 85kg..percaya atau tidak.. Alhamdulillah sekarang berat badan saya 64kg..
  • Testimoni dari akak saya sendiri, sebelum ni memang mengalami masalah jerawat + resdung dan kulit kusam. After consume almost 2 month Aurawhite alhamdulillah masalah jerawat dah bertambah ok.
  • Salam... Saja nak bagi tahu, sejak pakai AuraWhite Sparkle Diamond lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Badan pun makin cergas & aktif je. Memang the best la!

Read more testimonial here »
Senarai wakil jualan rasmi AuraWhite : Klik Sini »