AuraWhite Toothpaste – Whitening HD Bright & Shine

RM17.90

❤Aurawhite Whitening Hd Bright & Shine❤ diformulasikan khas menggunakan teknologi terkini dengan MicroCalcium dan khasiat minyak argan. Ia dapat membantu membersihkan serta memutihkan gigi anda dengan lebih efektif dan berkesan. Aurawhite Whitening Hd Bright & Shine memberi perlindungan maksimum pada gigi dan gusi untuk kekal lebih sihat. Produk ini membantu mengurangkan kerosakan gigi dan nafas berbau yang berpunca daripada bakteria.

Category:

Description

 

===================================
AURAWHITE TOOTHPASTE – WHITENING HD BRIGHT & SHINE
===================================

❤Aurawhite Whitening Hd Bright & Shine❤ diformulasikan khas menggunakan teknologi terkini dengan MicroCalcium dan khasiat minyak argan. Ia dapat membantu membersihkan serta memutihkan gigi anda dengan lebih efektif dan berkesan. Aurawhite Whitening Hd Bright & Shine memberi perlindungan maksimum pada gigi dan gusi untuk kekal lebih sihat. Produk ini membantu mengurangkan kerosakan gigi dan nafas berbau yang berpunca daripada bakteria.

Kelebihan Ubat Gigi AuraWhite – Whitening HD Bright & Shine

✔ Memutihkan Gigi
✔ Menghilangkan segala kesan karat pada gigi dan celah2 gigi
✔ Menguatkan gigi hingga ke akar
✔ Tiada bahan terlarang.
✔ Menggunakan bahan-bahan berkualiti & tiada bahan pengawet
✔ 100% bahan natural

#AuraWhite #AurawhiteBeauty #AuraWhiteHQ #Aurawhite2u #AuraWhiteToothPaste #UbatGigiAuraWhite

#readystokmalaysia #directhq #produkmalaysia #trustedsellermalaysia #trustedseller #onlineshoppingmalaysia #trustedshop #originalproduct #selamat #Halal #KKM

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AuraWhite Toothpaste – Whitening HD Bright & Shine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Saya pengguna Auramen Skincare, saya amat berpuas hati dengan perubahan yang saya alami. Terima kasih Auramen
  • Belum 1 bulan saya pakai hasil dia dah nampak. Saya selalu consume air masak 3 liter everyday. If consume colagen sekali pasti hasil dia lebih meletup. In Shaa Allah nanti saya nak order auramen juga
  • Testimoni dari akak saya sendiri, sebelum ni memang mengalami masalah jerawat + resdung dan kulit kusam. After consume almost 2 month Aurawhite alhamdulillah masalah jerawat dah bertambah ok.
  • Salam... Saja nak bagi tahu, sejak pakai AuraWhite Sparkle Diamond lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Badan pun makin cergas & aktif je. Memang the best la!

Read more testimonial here »