Sale!

AuraWhite Matte Lipstick Sweet Blossom

RM35.00RM40.00

  • Lips appear sexy and sweet as roses.
  • Suitable for all skin types, especially for fair skin.
Clear
SKU: AML-SB Categories: ,

Product Description

Be bold with Sweet Blossom. Show your mystery side with this shade of red.

Additional Information

Ingredient

Beeswax, Collagen, Mineral Oil, Olive Oil

Colour

Sweet Blossom

  • Gunakan seperti lipstik biasa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AuraWhite Matte Lipstick Sweet Blossom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Belum 1 bulan saya pakai hasil dia dah nampak. Saya selalu consume air masak 3 liter everyday. If consume colagen sekali pasti hasil dia lebih meletup. In Shaa Allah nanti saya nak order auramen juga
  • Testimoni dari akak saya sendiri, sebelum ni memang mengalami masalah jerawat + resdung dan kulit kusam. After consume almost 2 month Aurawhite alhamdulillah masalah jerawat dah bertambah ok.
  • Dalam banyak2 collagen drink yang saya cuba...Aurawhite collagen gold yang terbaik. Aurawhite Collagen ni bukan sahaja sedap tapi kesan cepat. Best of the best! Harga pun berpatutan!
  • Sis, kulit I dah makin cerah. Cuma tinggal bekas jerawat je. Ini I pakai kamera biasa, tak ada efek apa-apa...

Read more testimonial here »