Sale!

AuraWhite Frutee Whitening Body Scrub

RM40.00RM45.00

  • Whitening body scrub.
  • Remove dead skin cell.
  • Leave you a brighter, smooth and soft skin.
Clear
SKU: AW-F-SCRUB Categories: , ,

Description

You will love our whitening body scrub! It effectively remove dead skin cell and leave you a brighter, smooth and soft skin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AuraWhite Frutee Whitening Body Scrub”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Testimoni dari akak saya sendiri, sebelum ni memang mengalami masalah jerawat + resdung dan kulit kusam. After consume almost 2 month Aurawhite alhamdulillah masalah jerawat dah bertambah ok.
  • Sis, kulit I dah makin cerah. Cuma tinggal bekas jerawat je. Ini I pakai kamera biasa, tak ada efek apa-apa...
  • Dalam banyak2 collagen drink yang saya cuba...Aurawhite collagen gold yang terbaik. Aurawhite Collagen ni bukan sahaja sedap tapi kesan cepat. Best of the best! Harga pun berpatutan!
  • Salam hai sis,,,saya nak bagitau niey,,aw trial skinspa memang best memang power,,baru 5 hari saya pakai skin jadi gebu gitu. Tona kulit sekata pori juga mengecil..memang power la, thumbs up!

Read more testimonial here »