Sale!

Aurawhite Breakfuzz

RM110.00RM120.00

Clear
SKU: AW-BRF Categories: ,

Description

1 kotak Breakfuzz 15 sachet free 1 Breakfuzz slim emulsion. 1 kotak tahan untuk 15 hari.

Bahan-Bahan utamaChocolate ducth powder, Vanilla powder, Garcinia combogia, cereal, Green tea powder, Probiotic fibre, Hoodia, Aloe vera, Fructose.

Breakfuzz ni sangat bagus utk yang nak kurus tanpa senaman.kerana ia akan memberi tenaga dan mengenyangkan serta boleh mengurangkan masalah sembelit .

Kesan akan terlihat dalam masa 5 hari!! Nak lebih berkesan boleh minum bersama dengan Aurawhite Juicy fibre.

Additional information

Cara Penggunaan

Campurkan 1 sachet Breakfuzz bersama 150ml air suam @ air sejuk kacau atau goncang dan sedia untuk diminum. Minum pada waktu pagi ketika sarapan pagi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aurawhite Breakfuzz”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Salam... Saja nak bagi tahu, sejak pakai AuraWhite Sparkle Diamond lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Badan pun makin cergas & aktif je. Memang the best la!
  • Belum 1 bulan saya pakai hasil dia dah nampak. Saya selalu consume air masak 3 liter everyday. If consume colagen sekali pasti hasil dia lebih meletup. In Shaa Allah nanti saya nak order auramen juga
  • Testimoni dari akak saya sendiri, sebelum ni memang mengalami masalah jerawat + resdung dan kulit kusam. After consume almost 2 month Aurawhite alhamdulillah masalah jerawat dah bertambah ok.
  • Salam hai sis,,,saya nak bagitau niey,,aw trial skinspa memang best memang power,,baru 5 hari saya pakai skin jadi gebu gitu. Tona kulit sekata pori juga mengecil..memang power la, thumbs up!

Read more testimonial here »