Aurawhite Breakfuzz

RM120.00RM130.00

Clear
SKU: AW-BRF Categories: ,

Description

1 kotak Breakfuzz 15 sachet free 1 Breakfuzz slim emulsion. 1 kotak tahan untuk 15 hari.

Bahan-Bahan utamaChocolate ducth powder, Vanilla powder, Garcinia combogia, cereal, Green tea powder, Probiotic fibre, Hoodia, Aloe vera, Fructose.

Breakfuzz ni sangat bagus utk yang nak kurus tanpa senaman.kerana ia akan memberi tenaga dan mengenyangkan serta boleh mengurangkan masalah sembelit .

Kesan akan terlihat dalam masa 5 hari!! Nak lebih berkesan boleh minum bersama dengan Aurawhite Juicy fibre.

Additional information

Cara Penggunaan

Campurkan 1 sachet Breakfuzz bersama 150ml air suam @ air sejuk kacau atau goncang dan sedia untuk diminum. Minum pada waktu pagi ketika sarapan pagi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aurawhite Breakfuzz”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Dalam banyak2 collagen drink yang saya cuba...Aurawhite collagen gold yang terbaik. Aurawhite Collagen ni bukan sahaja sedap tapi kesan cepat. Best of the best! Harga pun berpatutan!
  • I love AuraWhite. Dah masuk 3 botol, kulit makin halus. Alhamdulillah, badan makin susut. Maybe banyak minum air. TQ AuraWhite, tak menyesal keluar beratus...
  • Belum 1 bulan saya pakai hasil dia dah nampak. Saya selalu consume air masak 3 liter everyday. If consume colagen sekali pasti hasil dia lebih meletup. In Shaa Allah nanti saya nak order auramen juga
  • Sis, kulit I dah makin cerah. Cuma tinggal bekas jerawat je. Ini I pakai kamera biasa, tak ada efek apa-apa...

Read more testimonial here »