AuraWhite 24K Pure Gold Essence

RM40.00RM45.00

  • Helps skin cells firming and tighten skin
  • Anti aging
  • Prevent sagging skin
  • Skin whitening
Clear
SKU: AW-24K-PGE Categories: , ,

Product Description

Gold essence which helps in skin whitening, skin tightening and prevent early signs of aging.

  • Selepas pakai toner, sapukan 24K Pure Gold Essence ke seluruh muka dengan cara sapuan ke atas. Digunakan pada siang hari dan malam.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AuraWhite 24K Pure Gold Essence”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Salam... Saja nak bagi tahu, sejak pakai AuraWhite Sparkle Diamond lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Badan pun makin cergas & aktif je. Memang the best la!
  • Belum 1 bulan saya pakai hasil dia dah nampak. Saya selalu consume air masak 3 liter everyday. If consume colagen sekali pasti hasil dia lebih meletup. In Shaa Allah nanti saya nak order auramen juga
  • 2 minggu lepas guna kulit makin cerah & glowing. I really do love this so much! 2 weeks of perfection
  • Dalam banyak2 collagen drink yang saya cuba...Aurawhite collagen gold yang terbaik. Aurawhite Collagen ni bukan sahaja sedap tapi kesan cepat. Best of the best! Harga pun berpatutan!

Read more testimonial here »