AuraMen Hydra Skincare for Men

Rated 4.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 customer reviews)

RM80.00RM90.00

  • Contain Vitis Vinifera, Walnut, Citrus and Aloe Vera
  • Specially formulated for men
  • Suitable for all skin types
  • Treats acne, pigmentation and dark spots
  • Treat skin problems such as dry, oily, scars and wrinkles
  • Brighten and lighten skin complexion
  • Protection against harsh UV radiation
  • Tighten pores and promote skin elasticity
Clear
SKU: AM-SKINCARE Categories: ,

Product Description

Auramen Skincare Hydra Series formulated exclusively for men. Completed with 5 items comprised of auramen soap, auramen emulsion, day cream, acnoskin cream and amethist cream and free sheet mask. Significantly helps in skin whitening, reduce oily skin, fight acne’s problem while improve skin’s elasticity and firmness.

 

 

Additional Information

What's in the box

Auramen face soap, Day cream, Night cream, Acnoskin cream

Daylight: Cleanse your face with Auramen Face Soap, let it dry first, then apply a Auramen Day Cream.

Night: Cleanse your face with Auramen Face Soap, let it dry first, then apply Auramen Night Cream Cream and then apply a thin layer of Amethyst Cream, an intensive treatment cream for a healthy skin.

*Apply acnoskin cream only on the acne-affected area after applying Auramen Day or Night Cream.

Tips: Drink 8 glasses of plain water. Reduce oily food and consume AuramenCollagen for more radiant effect.

2 reviews for AuraMen Hydra Skincare for Men

  1. Rated 4 out of 5

    muhammad syafiq

    Assalamualaikum, saya hendak tanya macam mana saya nak beli AuraMen Hydra Skincare for Men?sebab kalau produk lain boleh di beli tapi yang ini tidak boleh. Jadi macam mana saya nak beli produk ini ya?

    • AuraWhite Webmaster

      Wasalam Muhammad syafiq ok untuk order awk boleh membuat pemebelian terus melalui website atau boleh direct terus whatsapp ke +60123888567 untuk pembelian.tq

  2. Rated 4 out of 5

    hafiz

    salam, saya nak tanya macm mana penggunaan amethyst dan masker tu.. mngkin ada cara yang lebih efisyen untuk produk tu??

    • AuraWhite Webmaster

      wsalam..untuk penggunaan krim amethyst pkai mcm biase mcm krim malam tapi sapu sedikit shaja pada wajah.. dan manakala mask muka pkai lepas cuci muka pada waktu malam, biarkan selama 15mint hingga 20minit diwajah dan buang mask tersebut tapi wajah jgn bilas.. bro boleh bilas keesokan.. biarkan kering dahulu baru pakai krim malam dan krim amethyst..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Saya pengguna Auramen Skincare, saya amat berpuas hati dengan perubahan yang saya alami. Terima kasih Auramen
  • Thank you aurawhite for being my BFF for the last 3 years. Keep glowing as you growing!
  • Salam hai sis,,,saya nak bagitau niey,,aw trial skinspa memang best memang power,,baru 5 hari saya pakai skin jadi gebu gitu. Tona kulit sekata pori juga mengecil..memang power la, thumbs up!
  • Testimoni dari akak saya sendiri, sebelum ni memang mengalami masalah jerawat + resdung dan kulit kusam. After consume almost 2 month Aurawhite alhamdulillah masalah jerawat dah bertambah ok.

Read more testimonial here »