AuraMen Pomade Duo (Blueberry)

RM45.00RM50.00

  • Pomade by Aura Men
  • Hair wax formulated with vitamins
  • Hair become healthier while styling
  • Diversify hair style
  • Easy to wash
  • For men who want stylo hair
Clear
SKU: AM-POMADE-B Categories: ,

Product Description

A waterbased hair gel designed for men who love to style their hair. Suitable for casual-style-men and rich with new blueberry fragrance. Style it your way.

Additional Information

Ingredient

Petrolatum, Ianolin, Bee wax, Microcrystalline wax, Mineral oil, Black oxide & Fragrance.

  • Sapukan Auramen Pomade pada rambut anda dalam keadaan rambut yang sedikit lembap dan gayakan mengikut keinginan anda.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AuraMen Pomade Duo (Blueberry)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Dalam banyak2 collagen drink yang saya cuba...Aurawhite collagen gold yang terbaik. Aurawhite Collagen ni bukan sahaja sedap tapi kesan cepat. Best of the best! Harga pun berpatutan!
  • Salam... Saja nak bagi tahu, sejak pakai AuraWhite Sparkle Diamond lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Badan pun makin cergas & aktif je. Memang the best la!
  • Belum 1 bulan saya pakai hasil dia dah nampak. Saya selalu consume air masak 3 liter everyday. If consume colagen sekali pasti hasil dia lebih meletup. In Shaa Allah nanti saya nak order auramen juga
  • Saya pengguna Auramen Skincare, saya amat berpuas hati dengan perubahan yang saya alami. Terima kasih Auramen

Read more testimonial here »