Auramen Group U Combo

RM130.00RM140.00

Clear
SKU: AM-GUC-SM Categories: , ,

Description

Auramen Pomade (Original)

A waterbased hair gel designed for men who love to style their hair. It provides tremendous shine and pliable hold and contains vitamin which is good to maintain hair’s health.


Auramen Pomade Duo (Masculine)

A waterbased hair gel designed for men who loves styling their hair. Suitable for men with urban hair style.


Auramen Pomade Duo (Blueberry)

A waterbased hair gel designed for men who love to style their hair. Suitable for casual-style-men and rich with new blueberry fragrance. Style it your way.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Auramen Group U Combo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Thank you aurawhite for being my BFF for the last 3 years. Keep glowing as you growing!
  • Salam... Saja nak bagi tahu, sejak pakai AuraWhite Sparkle Diamond lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Badan pun makin cergas & aktif je. Memang the best la!
  • Dalam banyak2 collagen drink yang saya cuba...Aurawhite collagen gold yang terbaik. Aurawhite Collagen ni bukan sahaja sedap tapi kesan cepat. Best of the best! Harga pun berpatutan!
  • Belum 1 bulan saya pakai hasil dia dah nampak. Saya selalu consume air masak 3 liter everyday. If consume colagen sekali pasti hasil dia lebih meletup. In Shaa Allah nanti saya nak order auramen juga

Read more testimonial here »