Auramen Group I Combo

RM230.00RM240.00

Clear
SKU: AM-GIC-SM Categories: ,

Description

Auramen Collagen

A collagen drink for men that helps to boost energy, strengthen nail, hair and joint, and overcome skin’s problems such as uneven tone, acne, dull and dry skin etc. Formulated specially with whey protein which helps in muscle firming naturally.


Auramen Double Treasure

Whitening capsule for men made using traditional herbs to maintain men’s health care. Act as energy booster, helps strengthen nail and joint, and overcome multitude skin’s problems.

FREE Tshirt & Shaker

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Auramen Group I Combo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Salam hai sis,,,saya nak bagitau niey,,aw trial skinspa memang best memang power,,baru 5 hari saya pakai skin jadi gebu gitu. Tona kulit sekata pori juga mengecil..memang power la, thumbs up!
  • Testimoni dari akak saya sendiri, sebelum ni memang mengalami masalah jerawat + resdung dan kulit kusam. After consume almost 2 month Aurawhite alhamdulillah masalah jerawat dah bertambah ok.
  • Salam... Saja nak bagi tahu, sejak pakai AuraWhite Sparkle Diamond lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Badan pun makin cergas & aktif je. Memang the best la!
  • Sis, kulit I dah makin cerah. Cuma tinggal bekas jerawat je. Ini I pakai kamera biasa, tak ada efek apa-apa...

Read more testimonial here »