AuraLash 3D Fibre Mascara

RM50.00RM55.00

  • High quality fiber collagen.
  • Makes the eyes look more stunning.
  • Easy to clean and durable.
Clear
SKU: AL-3D-FM Categories: ,

Product Description

Makes lashes thicker even without the false eyelashes. With high quality fiber collagen and makes the eyes look more stunning. Easy to clean and durable.

Additional Information

Ingredient

High quality fiber collagen

  • Letakkan kawasan lengkung berus pada bulu mata dan sapukan pada bulu mata 2-3 kali dengan gerakan zigzag.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AuraLash 3D Fibre Mascara”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Dalam banyak2 collagen drink yang saya cuba...Aurawhite collagen gold yang terbaik. Aurawhite Collagen ni bukan sahaja sedap tapi kesan cepat. Best of the best! Harga pun berpatutan!
  • I love AuraWhite. Dah masuk 3 botol, kulit makin halus. Alhamdulillah, badan makin susut. Maybe banyak minum air. TQ AuraWhite, tak menyesal keluar beratus...
  • Salam hai sis,,,saya nak bagitau niey,,aw trial skinspa memang best memang power,,baru 5 hari saya pakai skin jadi gebu gitu. Tona kulit sekata pori juga mengecil..memang power la, thumbs up!
  • Salam... Saja nak bagi tahu, sejak pakai AuraWhite Sparkle Diamond lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Badan pun makin cergas & aktif je. Memang the best la!

Read more testimonial here »