AuraWhite Acno Skin

RM160.00RM170.00

  • Acnobar Soap.
  • Silky CC creme.
  • Auramagique (night cream).
  • Blemish serum.
Clear
SKU: AW-AS Categories: , ,

Product Description

Live your life acne-free with our specially formulated skincare for those who have critical acne problem. This set consist of 4 items which are Acnobar, Silky CC crème, Auramagique (night cream), and Blemish serum.

* Free sample of Acnoskin Cream for every purchase of Acnoskin set.

  • Siang: Cuci wajah dengan Black Rice Soap dan keringkan kemudian sapukan Blemish Serum (setitik) di seluruh wajah secara lembut dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation)
  • Malam: Cuci wajah dengan Black Rice Soap dan keringkan kemudian sapukan Blemish Serum (setitik) di seluruh wajah secara lembut dan sapukan Auramagique secara nipis diseluruh wajah dipakai 3 minggu sekali.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AuraWhite Acno Skin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Testimoni dari akak saya sendiri, sebelum ni memang mengalami masalah jerawat + resdung dan kulit kusam. After consume almost 2 month Aurawhite alhamdulillah masalah jerawat dah bertambah ok.
  • Salam... Saja nak bagi tahu, sejak pakai AuraWhite Sparkle Diamond lingkaran gelap bawah mata dah tak ada. Badan pun makin cergas & aktif je. Memang the best la!
  • Sis, kulit I dah makin cerah. Cuma tinggal bekas jerawat je. Ini I pakai kamera biasa, tak ada efek apa-apa...
  • I love AuraWhite. Dah masuk 3 botol, kulit makin halus. Alhamdulillah, badan makin susut. Maybe banyak minum air. TQ AuraWhite, tak menyesal keluar beratus...

Read more testimonial here »