AuraWhite Acno Skin

RM160.00RM170.00

  • Acnobar Soap.
  • Silky CC creme.
  • Auramagique (night cream).
  • Blemish serum.
Clear
SKU: AW-AS Categories: , ,

Product Description

Live your life acne-free with our specially formulated skincare for those who have critical acne problem. This set consist of 4 items which are Acnobar, Silky CC crème, Auramagique (night cream), and Blemish serum.

* Free sample of Acnoskin Cream for every purchase of Acnoskin set.

  • Siang: Cuci wajah dengan Black Rice Soap dan keringkan kemudian sapukan Blemish Serum (setitik) di seluruh wajah secara lembut dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation)
  • Malam: Cuci wajah dengan Black Rice Soap dan keringkan kemudian sapukan Blemish Serum (setitik) di seluruh wajah secara lembut dan sapukan Auramagique secara nipis diseluruh wajah dipakai 3 minggu sekali.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AuraWhite Acno Skin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Real Feedback from Real Customer!...

  • Dalam banyak2 collagen drink yang saya cuba...Aurawhite collagen gold yang terbaik. Aurawhite Collagen ni bukan sahaja sedap tapi kesan cepat. Best of the best! Harga pun berpatutan!
  • Saya pengguna Auramen Skincare, saya amat berpuas hati dengan perubahan yang saya alami. Terima kasih Auramen
  • Sis, kulit I dah makin cerah. Cuma tinggal bekas jerawat je. Ini I pakai kamera biasa, tak ada efek apa-apa...
  • Belum 1 bulan saya pakai hasil dia dah nampak. Saya selalu consume air masak 3 liter everyday. If consume colagen sekali pasti hasil dia lebih meletup. In Shaa Allah nanti saya nak order auramen juga

Read more testimonial here »